Коя съм аз: 15 факта за мен

 
  Здравейте! Аз съм Тита, а това е Vortex in my mind – личният ми блог, простанството, където ще се опитам да подредя вихъра от идеи, който постоянно бушува в главата ми. 
 Обичам изкуството във всичките му превъплъщения. За мен смисълът на живота е да създаваш, да оставяш следи и да срещаш сродни души по пътя си. 
   На някой може да му се струва, че това е доста хаотичен блог. И е напълно прав. В днешно време всички се стремят към полирано съвършенство, зад което да скрият пукнатините си. Аз не търся одобрение, харесвания и последователи и точно за това нямам намерение да се правя на нещо, което не съм. Напълно достатъчно ми е дори и само един човек да споделя моите идеи и интереси. 
   Изброила съм 15 основни факта за мен, които съвсем не обхващат целия ми характер, но все пак не искам да ви отегчавам. Това, че обичам да готвя, чета, пиша и снимам е ясно от самия блог. Ако имате въпроси, може да ми ги задавате на страницата на блога във фейсбук и когато се съберат достатъчно, ще направя публикация с „Въпроси и отговори”. 
    И така. Това съм аз. Приятно ми е да се запознаем! 😊 

   Факт №1: Името ми е Теодора и откачам, когато някой ме нарече Теди! Не знам кой, кога и защо е решил, че към всички Теодори, трябва да се обръщаме с „Теди”. Аз съм ТИТА. Избрала съм си това име когато съм била тригодишна и от тогава всички близки хора ме наричат така. Смятам за напълно нормално, когато се запознаем с нов човек, да го попитаме как се обръщат към него на галено. Искрено се засягам когато ми говорят на „Теди”. Особено ако това е човек, който ме познава отдавна. Може да звучи дребнаво, но е факт. 

   Факт №2: Родена съм на 18 ноември и съм зодия Скорпион (ас.: Риби, слънце: Скорпион, луна: Везни). За тези, които се интересуват от астрология, тази информация ще е достатъчна, за да си обяснят, някои от следващите факти. 😊 Може да прочете за някои от Скорпионските ми сутрини. 

   Факт №3: Пиша от 13 годишна, но все още не се чувствам достатъчно уверена да споделям произведенията си. Причината е, че са писани в силно емоционални състояния и са доста мрачни и потискащи за някои хора. Не се тревожете, не съм депресиран човек. Просто съм „drama queen”. 😄 Писането е моята терапия и начин да премина през трудните моменти. От дете обичам да чета по-тежка литература и е нормално и моето творчество да е повлияно от тях. Все пак, Стивън Кинг беше неотлъчен мой спътник през тийнейджърските години. Както и да е. Смятам да качвам все повече произведения в профила си в „Откровения” и разбира се, ще има откъси към тях и в блога, заедно с линк към пълния текст. Вече съм качила няколко и ако не сте ги чели, може да го направите в раздела Лични произведения. 

  Факт №4: Срамежлива съм, което понякога ме прави да изглеждам студен и дистанциран човек. 

   Факт №5: Перфектният подарък за мен е книга или тефтер. 

  Факт №6: Саркастичен човек съм. Склонна съм да иронизирам всяка ситуация и най-вече себе си. 

  Факт №7: Обичам животните. Имаме 6 котки и две кучета. За съжаление, обстоятелствата не позволяват да живеем всички заедно. За момента при нас е само питбула ни Булит. Всичките ни домашни любимци може да видите в профила ми в Instagram

   Факт №8: Обичам зимата, дъжда, снега и мъглата. 

  Факт №9: Лунно дете съм. Не се разбирам със слънцето. Бялата ми кожа изгаря бързо, а светлите ми очи са винаги притворени. Разходка в слънчев ден ми гарантира главоболие. Много по-вдъхновена и енергична се чувствам вечерта. 

   Факт №10: Интроверт съм. Обичам да прекарвам възможно най-много време у дома си. Не се чувствам комфортно да съм сред много хора. Харесвам уединението и уюта. 

   Факт №11: Играя компютърни игри. Любимата ми игра е Skyrim. Играя я от години и за сега не съм попадала на друга, която да ми носи толкова удоволствие. 

   Факт №12: Обожавам готик и стиймпънк културата. Може да се каже, че отвън съм „бохо”, а отвътре „гот”. 😄 

   Факт №13: Харесвам всичко странно и мистериозно. 

   Факт №14: Любимите ми предмети в училище бяха: 
   - Философия, за да търся и намирам отговорите; 
   - Психология, за да търся и намирам себе си; 
   - Литература, за да творя.  

   Факт №15: Имам фобия към насекоми. 

   Това са 15 факта за мен. Пишете ми ако се припознавате в някой от тях. Ако не се - пак ми пишете. И отново - ако имате въпроси, задайте ми ги на страницата на блога във фейсбук. Весел ден!


Ако ви харесват публикациите и блога ми, може да ги споделяте в социалната мрежа, да харесате страницата във Facebook: Vortex in my mind / TT-realm или да ме последвате в Instagram - tita.tt_realm и Pinterest - Vortex in my mind


Коментари